Handige links

Ecowijk de Kiem
In het noorden van de wijk Schuytgraaf in Arnhem komt een gloednieuwe ecowijk. Tien groepjes architecten en kleine bouwpartijen ontwerpen samen met de bewoners een prachtige nieuwe woon- en leefomgeving. Duurzaam voor mensen, duurzaam voor de aarde én duurzaam voor je portemonnee.

De ideale woning
Gezonde, gifvrije, ecologische, grote woning met begane grond van 65m2 (i.p.v. de standaar 49m2!). Optimale prijs-kwaliteit verhouding. Zelf de indeling en het uiterlijk bepalen met hulp van de architect. Uitbreidbaar tot 500 m3 en makkelijk aanpasbaar. De achtertuin is deels prive en deels gemeenschappelijk.

Stichting Agrodome
Stichting Agrodome is een kenniscentrum voor duurzaam en biobased bouwen. Vind hier alles over natuurlijke grondstoffen.

ORGA bouw 
ORGA bouw heeft als doel het anders te doen dan andere bouwbedrijven. Ze streven ernaar zo groen mogelijk te bouwen, maar wel op een moderne manier. Duurzaam, ecologisch, biobased bouwen is vanzelfsprekend, want dat is immers de toekomst. ORGA bouw is ook de betrokken aannemer bij het project ‘De ideale woning’!

Navigate